Code Week 2020 #codeEU


10.-25. oktober

Do tedna programiranja še

DEVET SPLETNIH DELAVNIC

Programirajmo za skupnost!


Code Week letos pripravlja devet brezplačnih delavnic Programirajmo za skupnost! Delavnice bodo potekale prek spleta, zato nanje vabimo otroke, najstnike in mlade odrasle iz vse Slovenije. Na njih se boš med naučil_a spletnega programiranja med ustvarjanjem poezije, spoznal_a kako delujejo mikrokrmilniki, se uril_a v reševanju programerskih ugank, postavil_a svoje Wi-Fi omrežje in se naučil_a odgovornega objavljanja v spletnih medijih.

OGLEJ SI SPORED

Programiranje ni bav-bav


Programiranje je ena od najbolj kreativnih dejavnosti in hkrati hvaležno orodje za uresničevanje lastnih ciljev. Pri CodeWeeku se tega zavedamo, zato širimo znanje programiranja in digitalno pismenost na vključujoč in zabaven način. Kdo pa je programer?

Programer je lahko vsakdo! - pravi Mateja. Poleg nje na vprašanje Kdo je programer? odgovarjajo še Alja, Dunja, Jaka in Jure.

Kdo je programer?

📬 Ideje zbiramo in na vprašanja odgovarjamo tukaj ali prek info@codeweek.si.

Posted by Codeweek.si on Tuesday, July 4, 2017

SODELUJ

Ne spreglejte!


Kako lahko sodelujete?


Prijavite delavnico

Edini pogoj za sodelovanje je vpis Code Week dogodka na zemljevid in volja do širjenja navdušenja nad programiranjem ter drugimi digitalnimi veščinami med mladimi in mladimi po srcu.

VPIŠI

Začnite programirati

Obiščite delavnico programiranja in se naučite programirati android aplikacijo, upravljati robotke, izdelati termometer ali igrico … Poglejte, kaj vse se dogaja v tvoji bližini ali pobrskajte po pripravljenih gradivih.

POIŠČI

Podprite CodeWeek

Code Week povezuje prostovoljce, ki si prizadevamo za dvig digitalne pismenosti. Smo iniciativa brez lastnih sredstev, zato hvaležno sprejmemo podporo v obliki finančnih sredstev, lahko nam posodite učilnico ali opremo, najbolj pa iščemo nove mentorje!

PIŠI

Delite s prijatelji

Smo ekipa prostovoljcev, ki se zaveda pomena digitalne pismenosti. Vse, kar počnemo, počnemo s srcem. Za vas in za vse nas. Delite navdušenje in znanje s svojimi prijatelji. Povabite jih v našo družbo in na kakšno delavnico!

DELI

Oglasite se nam!


Z vprašanji in idejami se oglasite na info@codeweek.si ali nam pišite na Facebooku.

Kdo smo sodelavci pri CodeWeek 2020?

Code Week od leta 201370+
Sodelujočih
držav
100.000
Delavnic
programiranja
5.600.000
Aktivnih
udeležencev
CodeWeek4All
Certifikati
za šole